Fun-Company

ISMASKINE TIL HJEMMEBRUG

TILBUD kr. 1099,- inkl. moms. Afhentet i Farum
Forsendelse til GLS pakkebutik i alt kr. 1.181,50 (2020)
Så snart betaling er modtaget sendes ismaskinenVi har fået lavet vores egne ismaskiner til hjemmebrug. Maskinen er med indbygget kompressor og røreværk. Den er elektronisk styret og det er muligt at programmere den således at den optimale isfremstilling opnås.
 
Maskinen indeholder sin egen kompressor, så det er slut med køleelementer fra frostskabet. Det er nu blevet utroligt nemt, kom blot ismassen i maskinen, stikket i kontakten og omgående begynder isprocessen.
 
Maskine er således programmeret, at efter 2 minutter starter kompressoren som hurtigt nedkøler den udtagelige Teflon coatede beholder. Temperaturen vil hurtigt falde til minus 30-34 grader når der ingen ismasse er i beholderen. På grund af omrøringen under frysningen undgås de irriterende iskrystaller.
 

Isfremstilling

 
Når der skal laves en lækker is, opvarmes sukker og mælk under konstant omrøring (må ikke koge eller brænde på). Til den varme masse tilsættes røreæg (pisket æggeblomme og sukker - gerne vaniljesukker) under konstant omrøring, hvorefter massen bliver cremet. Hvis det skal være en choklade is, tilsættes smeltet mørk chokolade, eller en flydende acasie honning, eller en karamel sovs, eller en god frugt marmelade (helst uden sukker, da der allerede er sukker i ismassen), eller appelsin juice, eller anden juice, eller ????
 
Efter afkøling og modning af massen kommes den i ismaskinen. Tiden stilles til f.eks. 40 min. De første 2 minutter er det kun rørværket der kører rundt. Herefter starter kompressoren og den vil stoppe og starte jævnligt under forløbet. Når tiden er udløbet, vil der lyde en alarm, et højt bib. Hvis isen stadig er for blød, kan du stille tiden til 10 min og se om det nu er tilfredsstillende. Isen vil nu være som en soft-ice og kan hærdes og færdigfryses i et frostskab.
 
Hvis isen bliver i maskinen og den stadig er tændt, vil kompressoren starte hver 10 minutter i op til 1 time for at undgå at isen smelter.
 
En lækker is opnås ved at tilsætte f.eks smeltet chokolade til den færdige is, eller rør jordbærmarmelade i massen.

En sommerudgave af risalamande opnås ved at lave en vaniljeis og ganske let rører kirsbærsovsen ind i vaniljeisen, lige inden den sættes i fryseren for hærdning.
 

Køb af ismaskinen

 
Maskinen kan enten købes i vores firma Fun-Company i Farum efter aftale, eller bestilles via e-mail eller telefon. Dersom den skal sendes, skal der indbetales ovennævnte beløb til vores bankkonto i Danske Bank 3409-11161049. Så snart betalinger er modtaget, blive ismaskinen sendt.

Bemærk! På bankkontoen kan vi ikke se postadresse, e-mail adresse eller telefonnummer. Det vil fremme ekspeditionen hvis du kontakter os og fortæller, at du vil indbetale et beløb for en ismaskine.

Du kan også bestille og betale med dankort i vores online butik: www.funcompanyshop.dk så får vi alle oplysninger på en gang. Vi sender varer fra dag til dag.