Fun-Company ApS

Mælkeis smagsvarianter:

Som navnet siger er isen lavet af mælk. Vi erstatter en lille del af mælken med fløde for at opnå den bedste cremede smag og fylde. Selvom den smager fyldig indeholder den kun ca. 5% fedt med for nogle typer som f.eks hasselnød, vil fedtindholdet være op til 8% da nødeer naturligt indeholder noget fedt i form af nødde olie. Dette gælder for alle slags nødder og ægte shokolade is.
Cacaois som andre laver, laver vi ikke. Vores chokoladeis indeholder cacaosmør og er meget kraftig.

Jordbær

Vores jordbær is er baseret på mælk i modsætning til i Italien, hvor det er en sorbet is. Jordbærene er plukket da de var modne, og behandlet efter alle kunstens regler, så den har samme kraftige smag hele året rundt.
 

Chokolade

Hos Frost Factory  har vi mange forskellige varianter af chokolade is: bl.a. mørk chokolade, bittter mørk chokolade, chokolade med chilli, chokolade med muskatnød, chokolade med ingefær, chokolade med kokos, chokolade med appelsincrokant, cacao uden fedt og sukker, hvid chokolade, chokolade med kiks, chokolade med ameretto, chokolade med kaffe, laktosefri mørk chokolade osv..
 

Hasselnød

Ud af 8 forskellige varianter er udvalgt en smag som passer bedst til den kendte klassiske hasselnødde is. Der er stor forskel på hvorfra nødderne kommer, hvilken sort og hvordan de er ristede inden de presse til en nøddepasta.
 

Nougat og trøffel

Varianterne er mange af en chokolade pasta blandet med hasselnød. De er under navne som
Gianduia (nougat) (5 mulige varianter),
Sorriso (trøffel- med hvid eller mørk chokolade) (5 forskellige varianter) eller
Ferro Roche” som indeholder stykker af let ristede hasselnødder.
 

Pistacie

Der findes mange forskellige pistacie is. Da nødden er meget dyr, er det muligt at vælge en smagsvariant baseret på nødder fra Sicilien som den absolut dyreste. Af 8 forskellige varianter har vi valgt en smagsvariant som er helt i top og som fås både med eller uden nøddestykker.


De klassiske Italienske isvarianter

"After Eight". En pebermyte is med chokolade stykker
Amaretto. Valnøddelikør med amaretto krokant stykker (indeholder alkohol)
Blandet nød. En blanding af udvalgte hasselnødder, valnødder, cashewnødder og andre for at opnå en udpræget nøddesmag.
"Bounty". En kokus is med chokolade stykker.
Cassata Siciliana. Med stykker af kandiserede citrus frugter fra Sicilien.
Crokant med rom. Med stykker af hasselnød og en smag af rom (indeholder alkohol)
Fransk nougat. I Italien kendt som Torrone, med hele stykker af hvid nougat og hasselnød.
Grøn Perbermynte. Med en udpræget smag af perbermynte.
Karamel. En kraftig smag af karamel uden at være for brændt.
Kokus. Med reven kokus og en stærk kokus smag.
Lakrids. En kraftig lakridssmag som er værdsat.
Mokka-arabia. Kraftigere end den normale kaffesmag. Fra udsøgt Arabia kaffebønner.
Ristet mandler. En raffineret risted mandel smag.
Rom Rossin. Med rosiner i rom, en ægte klassiker (indeholder alkohol)
Stracciatella. En honning is med chokolade stykker.
Tiramisu. Den klassiske Italienske dessert med æggeblomme og Siciliansk Marsala hedevin. (indeholder alkohol)
Vanilje Burbon. Den ægte vanilje fra la Reunion i det Indiske Ocean.
Zuppa Inglese. En klassisk Italiensk æggepunch. (indeholder alkohol)


Specielle smagsvarianter

Specielle isblandinger som appellere til specielle ønsker

Yoghurt. Med en kraftig smag af yoghurt, kan fås med forskellig frugt smag

Soya. En veganer is, der ikke er basseret på komælk, men på sojamælk. God for laktose allergikere, og kan tilsættes en hvilken som helst smag.
 

Is uden fedt og sukker

Baseret på skummetmælk og frugt sukker. Med et kalorie indhold på under 100 kcal /100 gram er det en meget eftertragtet type is som også tiltaler mange med diabetes 2. Fås i følgende smagsvarianter:

Cacao
Cappuccino   
Mælk og honning
Lemon creme
Vanilje  
Frugt. En base som kan tilsættes en hvilken som helst frugtsmag.